Nu börjar mitt nya liv...

Idag är en fruktade dagen. Idag har jag skaffat en stegräknare som kommer att användas flitigt. Jag kommer att använda den när jag inte kan göra mina hiphop ABS. Jag har inte ätit något onyttigt idag och tänker inte göra det heller. Jag vill känna att framtiden är ljus inte miserabel och mörk. Från och med nu börjar det inget mer stresss. Blir jag stressad får jag gå ut och gå nu börjar det nu inte imorgon inte om några dagar inte om några veckor.NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!

HANTVERKARE!!

För en månad sen kom det hantverkare hem till mig för att byta mina fönster. Instruktionerna var att man skulle flytta allt från fönstrerna och flytta möbler två meter ifrån fönstret. Kvällen innan efter att ha dreglat i soffan gick ja och la mig och vaknade upp dagen efter med chocken AAAGH ja har inte fixat fönstrerna. klockan var 20 i sju jag kollade på lappen att det stod arbetstid mellan 7-19. jag i panik börjar städa och fixa medans killen säger som om dom verkligen kommer komma klockan sju...va hände dåå jo....PLING PLONG! Där var jag i mjukisar stor t-shirt och ruffsigt hår och mötte männen vid dörren och välkomnade dom in och fortsatt att plocka tills ena killen säger...ÄÄÄH d e inte så noga. Gav dom nycklarna och åkte till jobbet, kom hem så hade dom haft av några av dom där knopparna som man knyter fast persiennen på. Idag skulle dom komma igen min sena dag i veckan den dagen i veckan då ja kan sova till 7.15 fick ja gå upp halv och snygga till det som skulle göras. Var redo hade ätit frukost och snyggat till här hemma och mig själv. MEN DOM HAR INTE KOMMIT ÄN!!! *SUUUUUUUUUUUUUUUUUCK* Fick ringa jobbet och säga att jag blir lite sen idag.Börjar om 45 minuter så vi får se när jag väl kommer dit.*Suck* Blir bara så irriterad.

Förvirring...

Allt är huller om buller. Varje dag vaknar jag upp åker till jobbet och sedan åker jag till hans lägenhet och hjälper honom fixa med den sedan åker jag hem och gör det som inte blivit gjort hemma...*suck* Men men solen har kommit fram och det känns som om jag har vaknat på riktigt nu. Äntligen var har jag varit.....vänta lite jag visste inte ens att jag hade varit borta. menmen jag känner mig laddad och redo för våren Det enda är att jag inte vet vart jag ska bo. Jag har letat nu i 4 månader och ställt mig i ett gäng köer. Varför ska allt ta sån otrolig tid? Skulle jag få igenom min dröm så skulle jag åka utomlands i några månader komma hem till en ny lägenhet med min möblering och ett kylskåp som är fullt med mat. Inte komma hem varje dag till en stökig lägenhet som är alldeless för dyr för mig att bo. med en bunt räkningar på bordet som fortfarande inte blivit betalade, ett lönebesked där man förlorat pengar på grund av att man varit sjuk i 3 dagar. Om inte det var en policy att efter att man kräkts för sista gången måste man vänta 48 timmar hade jag kunnat jobba dagen efter jag blev dålig.( det var i februari) Äääääääääääää vem bryr sig allt löser sig gumman. Det är vad killen säger men känner man att allt är lugnt och att man bryr sig och att allt kommer att lösa sig??????????????????????????NEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!!! Men det kommer det att göra och det finns en anledning till att jag inte hittat än...det är att jag inte hittat rätt än.

Ännu en vecka som snart är förbi....

Veckorna går bara fortare och fortare ju äldre man blir. Tänk hur det kommer kännas om några år när åren susar förbi och man inte kommer ihåg vad klasskompisarna hette i högstadiet.....ja minns fortfarande vad mina kompisar i ettan hette tänk att mista den fantastiska informationen vilken otrolig sorg det skulle vara. Livet går vidare... En fantastisk bok jag nyligen läst heter där regnbågen slutar och den handlar definitivt om att livet går vidare... Allt är inte alltid en dans på rosor, ibland måste man få kämpa för det man vill ha och ibland blir inte allt som man har tänkt sig.. Det är vad jag tog med mig från den boken.(det är ju även sunt förnuft)

Hittade jeansen, börjat träna.

I fredags hände det. Jag tvingade honom att åka och shoppa med mig muhahhahaha hittade två par jeans och det bästa är att jag spenderade pengar från mitt presentkort så jag förlorade inget på att köpa dom tihi. I lördags såg jag Melodifestivalen....feeeelllll lååååt vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnn. Men men hade ju ingen favvo egentligen men gillade inte hennes. I söndags var jag i kyrkan vi framförde berättelsen om Kung David jag fick vara ett lejon det var fin fint. Sen så hade vi mys på kvällen ja gjorde en ansiktsmask och gick och la mig vid elva. Vaknade sju gick upp åt en macka sminkade mig med foundation och allt (det hinner/orkar man inte varje dag) Åkte till jobbet. Lekte i leran. Kom hem och tränade.....ja tränade hip hop ABS.... Nu är det på allvar ska se till att göra det här påriktigt och ofta=P om jag inte gör det....SÄG ÅT MIG.

LATMASK!!!!

Jag vill inte åka till statiol jag vill inte åka till OKQ8. Jag är lat jag är latare än latast. Mina syskon tycker jag är dum för att jag sjunger ut det jag skriver och vägrar åka och köpa äckligt snusk som dom kan äta. Kelly delar med sig om sitt liv för mig och ber mig sluta skriva vad hon säger....traalaallalalaaalalaalaallaaa stackars er som läääääääser. SKITSAMMA!!!snart är det melodifestival måste förbereda =D HEJA CAROLA!!!! HEJA CHARLOTTE PERELLI!!! HEJA ORUP°!!!!

Ont det gör ont...

Jag har ont i huvudet. Kaffet här på jobbet smakar skit idag, vet inte vilken idiot det var som valde att prova en ny smak på kaffet när det skulle köpas in.(det var jag) Men men.... Imorgon ska vi göra sista flytten av hans saker in i hans lägenhet. Spännande...för honom....för oss båda...jag vet fortfarande inte vart jag kommer att flytta men det löser sig. Kristen som jag är tror jag att det finns en mening med att jag inte har hittat rätt lägenhet än. Jag tror att när den rätta dyker upp kommer jag att känna det. vare sig det är att köpa eller hyra. Det är bara väntan som tar kål på mig. Men det är nog också en sån sak att jag ska lära mig tålamod eller nåt.....det är bara att det är så frustrerande att vänta. Men men allt händer för en anledning visst är det så?

Kurs.

Idag var jag på en kurs i tegelhagen. Det är alltid mysigt att komma tillbaka till sina gamla kvarter. Vi delades in i små grupper på fem personer. Kul faktiskt fast jag hörde aldrig vad dom hette vi tillbringade 3 timmar tillsammans med att tälja, hugga ved som vi sedan gjorde in till stekspadar och att göra upp eld. Skit kul, det var bara lite trist att det snöade som aldrig förr.=) Men det var vackert. Vi var precis intill en äng jag och Caroline sprungit på och tramsat innan stranden Carro om du minns. =P Kändes skumt att se på en plats man för 6 år sen var på sommaren och flamsade på hahahaahaaa kunde nästa se mig själv.

CAROLINA!!

Carro hoppas du är nöjd nu. Jag har varit inne nästan varje dag sen du sa till mig får jag inte en guldstjärna för det så vet jag inte vad man ska få en guldstjärna för =P

Säkert ute.

Imorgon var det tänkt att jag äntligen skulle få ihop det med min goda vän Petra....då menar jag inte ihop det som ihop det utan till en fika. Men icke sa nicke. Imorgon ska jag tydligen på kurs. Mitt jobb har betalat för att jag ska vara i skogen i 3 timmar och lära mig om hur man gör upp eld och täljer på säkraste sättet när man har med sig en barngrupp. Skit kul men trist att det krockar. Återkommer imorgon med mer om detta. Föresten blev det inga jeans idag heller....hahahahhahahaha. Jag e sämst.

hur blir det med jeansen?

Hur kommer det sig att det inte finns dom där perfekta jeansen för oss som jobbar på förskolor? Helst av allt skulle man bara vilja glida runt i mjukisar och strunta i om dom har några fläckar på sig eftersom att man vet att innan dagen är slut kommer man ha lite olika matfläckar på benen och på armarna. Själv har jag lyckats förstöra 7 par jeans, Jag har jobbat här i 2 år och ett halvt år nu och lyckats med det....graaaaaaaaaaaaattttttttttttttttttttttttttttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiissssssss tilll mig. Sen jul har jag haft presentkort på H&M och på ginatricot men har inte hittat nåt par än....eller sanningen är att jag inte riktigt kollat. Killen säger: Ring nån av tjejerna och be dom hänga på och om inte det ring mamma eller någon av dina systrar som du kan gå och shoppa me. Eller varför inte gå själv? Själv? Själv? SJÄLV?! HANDLA JEANS SJÄLV? jag vet inte om jag är den enda här i världen som åtminstonne vill ha någons åsikt när man köper byxor.? Men men idag smäller det idag ska jag köpa dom där jeansen som jag tror passar bäst till dettta jobb. Jag har hört ryktes väg att ginatricot säljer jeans leggings.Mjukt, strechigt, härligt och kommer inte slitas ut av krypandet. Tydligen så kostar dom 199 och jag brukar lägga mellan 800 -1300 på jeans så hehee om ja sliter ut ett par för 199 kan ja snabbt köpa nya. Är det någon som har tips på vart man kan köpa sköna, snygga jeans/byxor?

Söndag kväll.

Som avslutning på min helg var jag i kyrkan ikväll och sjöng med Ungdomskören. Efteråt åkte jag och handlade så att jag kunde laga en god middag till mig älskling. Nu sitter vi och myser framför tv:n och det enda han vill är att jag ska massera hans fötter....inte för att det inte är mysigt att massera hans fötter men jag känner att efter att ha lagat mat åt honom kanske han skulle kunna massera mina fötter eller nåt. men men hehe imorgon är en ny vecka full med nya möjligheter;)

poesi

*Frågan är skulle någon köpa en poesi bok om jag skapade en?* Jag orkar inte mer vill se mer än det jag ser. längtar efter ett slut längtar efter att hitta ut. Allt det materalistiska försvinner och tiden bara rinner. Jag har sökt hela mitt liv efter något som är mer än ett tidsfördriv. Mitt hjärta har hittat rätt trots en del smärta som inte kännts lätt. Imorgon är en annan dag full av frågor som behöver svar.

Samuel Ljungblad

Ikväll hade vi konsert med Samuel Ljungblad. Åååååh han är helt fantastisk. Vi träffades hela kören klockan 14.30 och hela dan fram till och efter konserten var full av bra musik, skratt och en massa skoj. Ojojoj för dom som inte var där rekomenderar jag att ni ser till att gå nästa gång Sjung i Sollentuna har konsert för vi blir bara bättre och bättre. Klart om jag får välja mellan att stå i kör och att sjunga solo så sjunger jag hellre solo. Men shit va kul det är att sjunga med denna kör. Imorgon är det dags att sjunga med ungdomskören igen så vi får se hur det går;)

Sovmorgon...eller inte!

Tanken av att få en liten sovmorgon denna morgon var väldigt frestande.hehe Så igår bestämde jag mig efter kören att sova hos mina föräldrar för att få sova till klockan 6 åååå va härligt nära till jobbet...tänkte jag. Klockan 5 ringer telefonen: Gumman var e du jag är hemma från Norrköping och har inte med mig mina nycklar. SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUCK!!! Hopp ut till bilen, tanka och åkte och mötte honom vid järvakrog. Körde hem honom och gav honom nycklarna sen drog jag till jobbet hann i tid till och med 25 minuter för tidigt. Men men Imorgon får jag sova ut.

plus till minus på 3 sekunder.

Idag gick jag från jobbet tidigare för att gå få mina naglar fixade hos dan den underbara. Har gått hos honom i ungefär 10 år nu. Det är som att träffa en bästis en psykolog och en fantastisk nagel stylist på samma gång. Han brukar alltid säga till mig att jag inte behöver köpa biljett när ja står på gatan för att det kommer ändå aldrig någon himla lapplisa. Jag parkerade på gatan idag och inte i garaget idag för att spara lite pengar. Tog en lapp för säkerhetsskull och parkerade bilen gick in skvallrade, skrattade och hade trevligt kom ut 2 timmar senare vad har jag på bilen jo....en p-bot. SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ IRRITERANDE. Jag läste innehållet och det stod att jag stog för nära korsningen, jag hade kollat och det var inte närmare än bilen på andra sidan gatan men han hade inte fått nån bot. 900 kronor, 900 kronor från att bara ha kostat 25 kronor för parkering har det nu kostat mig 925 kronor....IDIOTI!!!!

Sämst?

Jag fick en fin liten kommentar från Carro om att jag var sämst på att blogga. Sämst vet jag inte. Visst jag kanske inte skriver varje dag. Men men fine. Vill CARRO HA NÅGOT VARJE DAG DÅ SKA HON FÅ DET......O DÅ MENAR JAG ÄVEN OM DET ÄR SKIT TRÅKIGA SAKER NI FÅR LÄSA OM. MUHAHAHHAHHAHAHAHAH En fråga till Carro hur blir man ok på att blogga?=P

SKÄRPNING!!!!

Okay det här med att skriva varje dag har varit lite fram och tillbaka nu ska jag se till att göra en ändring. JaG ska SKÄRPA MIG. Okay vad har hänt i helgen döpte sig Tim det var härligt följt av en släktfika, underbart. Men men nu måste jag åka till jobbet. om inte jag passar dom små barnen vem ska annars göra det =P

RSS 2.0