Ett år har gått..

Det är ett år sen jag började studera i härnösand. Det känns helt overkligt och på samma gång tänker jag hur kan det bara ha gått ett år. Så vad har jag lärt mig under detta år? Att skinner var flummig, piaget likaså and don't get me started on Vygotskij. Skoja bara. Tänker inte gå in på för stora detaljer men mycket har jag lärt mig som jag inte redan visste.
Har knutit många band det senaste året och blivit påmind att vänskap till folk som bor en bit bort kan vara lika stark som den vänskap man har till sina vänner som bor inom samma kommun.
Jag har funnit kärleken och fallit pladask. Har hittat någon som älskar mig trots mina brister.
Och insett att de som inte är involverade i denna års introduktionsvecka är i princip jag Morgan och Josse. Men roligt har vi det ändå.

Back to basics..

Så var man helt och hållet tillbaka i vardagen jag blivit så van vid det senaste året. En sak är annorlunda dock..nu vet jag hur det är att ha min pojkvän så nära att jag skulle kunna spontan åka till honom för att överaska honom. Han har återvänt till Härnta och jag till Stockholm...det var en riktigt fin sommar. Nu betar jag av studentlitteraturen. Det är bara två veckor kvar tills att skolan börjar och jag längtar =D Jag längtar...Jag Amanda längtar...det är ju faktiskt helt SJUKT! När blev jag en sån som såg framemot skolan? Jag vet iofs att en hel del med det har att göra med att jag är så ivrig till att se Tomas igen :) Och till att bli färdig med utbildningen. Men det är så sjukt kul att plugga nåt man vill plugga som på gymnasiet då läste jag musik det var så sjuuukt nice. finns kanske en nörd inom mig trots allt :S Don't tell anyone ;)

Sista helgen..

Så var det dags. Sommaren börjar lida mot sitt slut och det innebär att min älskling ska flytta upp till Härnösand igen. Det känns konstigt att han ska åka. Att vi kommer att vara så långt ifrån varandra. Efter imorgon dröjer det drygt två veckor tills att vi ses. Vilket känns alldeles för långt när man setts varje helg i två månader... Men men gäller att njuta av det som är kvar av denna helg :)

Mitt hem..

Efter jobbet idag åkte jag in till stan. Inte för att shoppa....eller typ inte...okej kanske lite. Förra helgen bestämde jag mig för att förnya mitt hem på något vis. Kände att det kändes så trist med samma gamla möbler osv... Började surfa på nätet och hittade en vit tv-bänk. Kanske inte den snyggaste i världen men den fungerar och kommer att göra sitt jobb. Så efter jobbet drog jag in till stan och för endast 100 kronor var denna bänk min =D Efter mycket om och men fick jag in den i mitt baksäte. Resan hem från stan bestod av att hålla i bänken varje gång jag svängde så den inte skulle slå i den nedre delen som var lös i baksätet. Väl hemma var det bara att börja sortera och rensa ur den gamla. I den gamla fann jag alla mina gamla diktböcker, några nothäften, massa cd-skivor och en dagbok som fick mig att bli tårögd. Helt plötsligt var storstädningen igång, jag sorterade papper dammsög, dammade och plockade en massa saker som bara låg överallt. Jag såg till att göra fint för min skull. Det kändes skönt att städa och ställa i ordning för min egna skull inte för att nån annan skulle komma på besök utan för att jag...jag Amanda ville göra det för mitt hem. Det kändes så skönt och riktigt nöjd var jag med resultatet.

RSS 2.0