Slut på ännu ett år

Känns helt sjukt att tänka på att 2011 går mot sitt slut. Det känns som om det precis börjat på många sätt.
Dröm mässigt så har jag väl kommit steget närmare några utav mina drömmar. Vissa har uppfyllts andra har ifrågasatts och vissa har jag lagt åt sidan för tillfället.
Relationsmässigt så har jag och Tomas tagit nästa steg och förlovat oss. Det känns roligt, spännande och lite läskigt om jag ska vara riktigt ärlig.
När det kommer till utbildningen så är jag i Mars halvvägs, nu väntar jag bara på en bedömning av vår uppsats och att opponera en annans så är denna termin över. + en och annan redovisning i januari ;)
Mina förhoppningar för 2012 är att jag ska uppfylla några utav mina andra drömmar. Så inför 2012 ska jag fortsätta med mitt drömmande och se vidare mot att göra saker för mig själv.
Cause if I don't look out for me, who is ?
Så fortsatta uppdateringar kommer nu till våren ;)

Emo

Jag är inte emo bara ett flum ;)
Blev filosofisk när jag hade svårt o sova igår.
Imorgon åker jag till härnta!!!
Äntligen får jag min julklapp...jag menar...äntligen får jag träffa killen <3


Luft

Ibland känns det som om folk ser igenom mig. Som om jag bara är luft.

Jag är en färgstark person så hur är detta då möjligt?

Men ibland...ibland känns det som om jag är luft..ibland känns det så..inte alltid..inte ofta..,ganska sällan..men ibland.

Alla har nog sånna dagar tror jag. Men ibland vill man bara vilka som bryr sig på riktigt.


Back to work

Jahopp så vart julen förbi . Måste bara berätta att mina helt underbara och fantastiska föräldrar fixat i julklapp ett nytt halsband från Colorado åt mig. Jag grät faktiskt en skvätt för jag blev så glad:)

Nu är det bara tre dagar kvar tilsl att jag åker upp till härnta igen. Det känns bra ska bli mysigt att få lite tid med min älskling.

Men men nu till verkligheten just nu. Sitter just nu på jobbet o undrar om alla barn blir hemma idag eller om nån kommer in till jobbet :)



Merry Christmas

I'm dreaming of a white Christmas
Just like the ones I used to know..


Jul, jul strålande jul glans över vita skogar...


Här har vi två sånger som båda påtalar att det skall vara snö ute när det är jul. Idag har min älskade snö töat bort...smått bitter är jag får jag lov att påstå men men man är väl vuxen och överlever.
Såg dock det hela framför mig...att denna helg kunna ta med mina syskonbarn i egenskap av moster och åka lite pulka med dem. men men får helt enkelt mysa med älsklingen under en filt till en bra film på måndag istället....win win situation.
Känns skönt att veta att alla klappar är inslagna och ligger och väntar i en påse på att morgondagen ska vara i fullrullning så att vi äntligen kan ta och röra oss till moster och till festligheterna som väntar. Det bästa med julafton är att min familj har inget ansvar. Vi chillar och äter dagen efter är det vår tur att jobba i köket och det gör vi så gärna..lika gärna som den andra sidan av familjen arbetar inför morgondagen. Det är speciellt och trevligt att få möjligheten att göra saker för varandra och med varandra. känner mig välsignad över att ha en sån underbar familj.
Så God Jul och Merry Christmas till everyone där ute liksom ;)

Sista dagen...

Imorn är det dagen för terminen. I alla fall för mina kollegor;) själv så jobbar jag fredag. Det känns faktiskt helt okej. Jag jobbar från 7-15 men kommer nog börja lite senare beroende på hur trött jag är ;) tihi
Har lite komp att ta ifrån.

Känner ett härligt lyckorus inom mig. Tomas kommer ner!!! Min älskling behöver inte vara fast i härnta utan kommer ner till julafton!!! Längtar såååå!!
Saknar honom.


Idag skickade Morgan och jag in vår uppsats för rättning efter lite fix;) känns så skönt!! Nu gäller det bara att bli godkänd! Som avslutning åt vi smörgåstårta!!! Mums!


Julmarknad/migrän

Började dagen panikartat. Bilnycklarna var försvunna,sista jag såg dom var igår när syrran och jag vandrade från bilen till lägenheten...när jag upptäckte att de var borta antog jag att Kelly hade dem. Men icke sa Nicke.
Jag blev upphämtad av min far som körde mig hem till dem så vi kunde jag mamma och Kelly bege oss i regnet till julmarknaden.
På vägen in till stan snöade det väl inne spöregnade det!

Hela dagen var planerad i mitt huvud:
1. Åka till päronen
2. In till stan
3. Shoppa
4. Fika
5.shoppa
6. Hem
7. Snygga till mig inför konserten med Tiesto
8. 16.30 möta Morgan och Mira
9. Konserten
10. Ut och dansa
11. Hem och sova

Istället myste vi i stan och medans vi gick där började huvudvärken smyga sig på. Väl i bilen o i tystnaden började det dunka och stråla i nacken och resten av huvudet.

Efter att jag motvilligt messat Morgan insåg jag att jag inte skulle få nån konsert kväll:-( men det blev vila på soffan med piller och värmedynan.

Ibland blir det inte som man tänkt sig ;P


Julstress

Vad är det som händer med oss så här års? Vi springer på adventsfika hos var och annan person, handlar julklappar för ofantliga summor. Kommer vi ihåg att stanna upp och njuta av det vackra runt om ?
I många fall nej...vi har alla så bråttom att hinna i tid till nästa aktivitet, till nästa "måste" på listan!
Jag är trött på all julstress!!! Jag lever i nuet men älskar att planera framåt;) häromdagen kom jag på mig själv...jag var inne i city och skyndade nerför gatan. Jag hade så bråttom att jag nästan inte hann se dekorationerna som vår fina stad har så här års.
Poetiskt fann jag det hela när jag sneglade på dem o knäppte en bild och sedan upptäckte att bilden var suddig....om vi lever i konstant stress kring julen o alla måsten så kan det hända att julen endast blir ett suddigt kort, en suddig bild i stället för att bli allt det skulle kunna bli...
Jag är fascinerad och frustrerad på dagens samhälle!
Så andas in julen, stanna upp och njut!!!


Borta

Idag förlorade jag något som jag haft i 8 år minst... Mitt halsband.. Ett halsband min mamma gav mig. Jag älskade det halsbandet otroligt mycket. Mamma köpte en var till oss flickor en vinter nät vi var i usa. Vi hade en lägenhet i en liten stad i Colorado som heter Breckenridge. Mamma köpte halsbanden innan vi sålde den. Det är den saken jag haft som mitt minne från Breck..den del jag tog med mig hem. Efter att ha gråtit hinkvis med tårar rycker jag upp mig själv och inser att minnena har jag kvar i mitt hjärta och tack vare foton.

Materiella saker kommer och går men kärlek består.

Får väl åka till Colorado i köpa ett nytt. ;)


Lucia

Dagen började riktigt bra...eller? Vaknade 3 av att jag drömde jag var försenad;) stöört;)
Väl på jobbet fick jag mysa med mina småttingar, äta pepparkakor och sjunga luciasånger. Så myyysigt.
Idag fyller många gamla vänner / nya vänner år. Insåg att det är många jag känner som fyller år idag på denna mysiga dag :) i fredags firade vi Emelie aka Morgan ;) var mysigt trevligt fullt med flum;) som vanligt dårå.

Så idag önskar jag er alla glad lucia!

Under kvällen har jag och min familj klätt julgranen den blev jätte fin :D mer än hälften av alla dekorationer är från Disney <3 mycke kärlek <3


Grått och mörkt...

Jag älskar hösten och alla dess färger. Jag älskar även vintern och dess ljusa vita snö. Jag är inte såå förtjust i allt grått som finns kring denna tid. Men det är sånna smällar man får ta.
Det lustiga är att man ser hur vädret återspeglas i människorna som finns kring mig. Så vilken färg är jag? Grå? Turkos? hahha kanske rosa ;)

B-uppsatsen är inne på granskning av vår handledare och Emelie och jag ska se till att pimpa den så den är perfekt innan nästa lördag. Men jullovskänslan är redan i mitt hjärta. Stressen är släppt och mina axlar känns lättade....det lär förändras när vi får tillbaka uppsatsen hahahahaha men men sånt som händer ;)

Julklapparna..hur ska jag hinna? Jag har 8 klappar kvar och vet inte riktigt vad jag ska köpa till de människor som de är till.( till min svåger, far, morbror, mormor, lillebror, systerson, kusin).


Julkonsert

Så var konserten förbi kan stolt säga att den var galet bra!!
Körerna regerade o mina söta barnkörsmedlemmar rocka loss;) julstämningen var på topp! Avslutade kvällen med att se The Grinch med familjen. Vad vore en julkväll utan julfilm. Så kom kom signade jul sänk dina vita vingar;)


Goodnight sweetheart ;)

Varför måste man sova? Jag tycker man förlorar så mycket tid på det;) om man skulle strunta i att sova skulle man hinna med desto mer ;) men men sova bör man annars dör man. Ikväll saknar jag Tomas. Det gör jag iofs ofta men ikväll var jag så trött o ville bara krypa upp i hans famn o gosa...men det går ej nu. Får vänta exakt 3 veckor tills dess :)


Du ska inte tro det blir vinter....

VAR ÄR SNÖN?



Seriöst var är den? Jag har julpyntat...okej igår men ändå....VAR ÄR SNÖN???

El pulko ligger och väntar på att inviga denna vinter...hur ska jag kunna förklara för honom att det troligtvis kommer att dröja? Huuuuur?

Det finns en sång där de sjunger: Du ska inte tro det blir sommar ifall inte nån sätter fart.
Min vädjan till alla andra vinterfantaster är att göra sitt bästa för att vintern ska sätta fart....eller i alla fall att det ser lite ut som vinter utomhus.. Så hur kan vi göra detta undrar ni säkert nu...Väääldigt enkelt..

Allt ni behöver är 7 mjölpaket var ett baseballträ och sen kör ni igång smasha sönder dem lite här och var..Se till att pudra lagom överallt :) Då kommer det i allla fall vara lite juligt och fint runt omkring...man kan tolka det som om man sätter fart :D

Hemligt shhh

Det finns en fras som jag har funderat på de senaste dagarna.
Hemligt ;) Vad betyder egentligen hemligt? Och i vilka sammanhang bör man använda det? Jag skulle säga att enligt mig så använder man hemligt när man vill undanhålla något från några vänner. Det kan vara en överaskningsfest, information som ingen annan bör veta förens det är dags, en present eller en fest där ett fåtal är inbjudna.
Jag fascineras av ordet hemligt..det ligger en sån betydelse bakom själva ordet..personligen föredrar jag ordet privat. Privat är ett mildare ord än hemligt. Det kan vara att man har en privatfest, ett privat samtal eller att man vill hålla någonting privat.

kan hända att det är mig det är fel på men jag föredrar ordet privat.Det är som sagt mildare och när man hör någon yttra orden det är privat väcks en förståelse på ett annat sätt inom en själv än om någon säger: Det är hemligt. Hör man de tre orden blir man oavsett ålder lite irriterad att det är hemligt. Det är så tydligt visat i alla filmer nuförtiden. Det händer nåt som man vill hålla hemligt och sen råkar det komma ut på nåt sätt och någon blir sur och ledsen eller irriterad...men efter en stund är alla vännner igen. Haha enligt mig så tror jag att dom överdriver det hela i filmerna. Har någon en hemlighet så bör dom få det däremot tror jag att irritationen folk har uppstår när frasen sshhh det är hemligt yttras för då känner man sig utanför ;)Hahaha dagens tanke helt enkelt shhhh det är hemligt berätta inte för någon ;)
Flum tankar från ett flum helt enkelt ;) Kärlek till er alla <3

Sjuuuuuuukt bra!

Så var man klar med B-uppsatsen...ganska sjukt egentligen men bra ändå. Faktiskt SJUKT BRA.

Jag kan inte fatta att vi lyckades få ihop hela skiten på 2 och en halv dag. Men men om man anstränger sig så går det verkligen undan..RUFFGAN = THE DREAM TEAM.

Känns skönt att kunna checka av B-uppsatsen på listan av saker att göra innan decembers slut. Nu vet jag att om jag har några kompliterings uppgifter att jag kan sätta mig och arbeta på dem i lugn och ro..om jag inte får några så får jag JUULOOOV. Shiiiit va ska man göra under lovet ? Andas? Sova? Städa? Okej det finns en del grejer jag kan göra. tihi men ååååh va skönt det vore om jag kunde få ett riktigt jullov ett sådant som jag inte fick förra terminen. Men det är trots allt så att kvinnor kan!! Det är bara en fråga om tid innan det är vi som bestämmer här i världen ;)



Köper allt som inte kan köpas för pengar..

Jag tror ibland att jag är lite väl medgörlig.
Jag påstår inte att jag är naiv, blåst eller tror på allt jag hör. Men jag har en gåva att se det ljusa i situtationer.Jag tror att folk uppfattar mig som medgörlig i många situationer eller kanske mer easygoing framförallt.

Det är juh trots allt så att om saker händer så har jag inställningen att det löser sig och hänger på när andra föreslår saker som vi ska göra. Jag menar come on man måste vara lite flexibel..tihi
Så i vissa fall ka n man säga att jag köper allt och vissa lägen kan man minsann inte köpa för penagar. Man kan köpa till sig upplevelser så som en kanot tur eller whatever men man kan inte köpa till sig de där spontana upplevelserna som bara dyker upp någon gång ibland...dvs om man inte är gaaaaaaaaalet rik och mutar nån till att hitta på spontana aktiviteter haha men det kan jag inte påstå är samma sak....elllleeeer?

RSS 2.0