Förlovning

Så vart man förlovad..... tihi!!! kan inte påstå att jag inte visste att det eventuellt skulle hända någon gång nu i höst. haha men jag trodde och andra sidan att det skulle ske i sommras :D Min förkyldning gör att det är svårt för mig att sitta upp för länge. Fyller i hur allt gick till + en bild på ringarna imorgon :) eller senare ikväll ;) meeen kan säga så här om förra inlägget. Jag känner mig mer som en glad alice än en förvirrad. Jag vet inte varför jag freakade egentligen flertal nätter dålig sömn kan ha varit resultatet. haha vem vet. Vi säger alla konstiga saker ibland. Men och andra sidan om vi inte gjorde det skulle livet vara galet tråkigt :)

Alice i underlandet..

Förstår faktiskt ingenting längre. Allt är upp och ner. Tacka vet jag Tomas han lugnar mig i all förvirring. Varför måste allt kännas som om man är på en karusell Som åker snabbare o snabbare o går inte att stoppa? Det känns precis som Alice i underlandet. Det känns som om jag fallit ner i ett håll där saker är annorlunda... Varför måste saker förändras? Varför kan de inte förbli? Älskar dock denna tid på året när allt är i förändring löven Vädret människorna. Ena dagen avskyr jag förändring andra dagen älskar jag den.. Vad är det för fel på mig? Kan man verkligen älska någon som mig? Senaste dagarna har jag funderat mycket på det. Jag är ett flum skillnaden mellan mig o Alice är att jag vet vem jag är och vart jag är;) Men visst drömmer man om att hitta hem. Hem till någon som älskar en för den man är och som finns där. Antar att vi är ganska lika endå. Den enda skillnaden egentligen mellan mig och henne är....att jag har minsann aldrig testat svamp odet gör hon en himla massa i drn tecknade filmen:)

Andra veckan inne ;)

Nu har ännu en vecka kommit och gått. Imorgon åker jag hem. Vad har jag lärt mig? Att mycket av det vi läser handlar om sunt förnuft. Att rethosta är inget att leka med. Och att hösten är verkligen här ;)

skumt..

Jag tycker att det är konstigt när saker förändras.

Jag ogillar förändring. Ändå är mitt liv ständigt i förändring. JAg lär mig nya saker och hela mitt tankesätt förändras. -men samtidigt känns det skuuuuumt. Men men ju äldre man blir desto mer van vid det hela blir man antar jag. Terminen är nu igång och jag läser för tillfället Pedagogisk dokumentation. Inspirerande och motiverande på samma gång. Tiden går bara lite väl fort :D men sånt är livet..skumt

Men men sånt är som sagt livet. Annars har inte så mycket hänt. Funderar över vänskap emellanåt. Känns som om man sträcker ut händer till folk men de tar liksom inte emot det alltid...och det är skumt ;) Det mesta vi stöter på här i livet är skumt. Jag älskar att träna och har lyckats få till 1 träning denna vecka imorgon och på torsdag hoppas jag få in lite till men man vet inte om man alltid hinner. Min favorit träningsform är Zumba och har varit det i nu 1 och ett halvt år. HEEEEEEEELT GALET! I mitt liv är det kärleken, musiken och Zumba som jag brinner för. Det ska bli så kul att gå utbildningen, har blivit en dröm som jag tänker uppnå! Galet spännande är det men skumt. HAtade gjympan på högstadiet och nu ääälskar ja att få shake:a kroppen ;)

RSS 2.0