Drömmer mig bort till en annan tid..




Sommaren har kommit och gått och nu är hösten här..

Jag kan inte förstå hur tiden kan gå så fort...jag är så glad för sommaren som varit även om den var lite väl kort kan jag tycka så känns det som om det var en av de bästa någonsin :)

Nu när vinden blåser kallt utanför mitt fönster drömmer jag mig bort till en annnan tid. Till Italien, till värmen, till kärleken. Det var så mysigt att få dela med mig av en av mina favorit platser med min älskling. Ursch fy blä och tvi ;) Är inte ett fjön egentligen men karl får mig att bli det ibland

Men det är väl det som kalllas kärlek...ellleeeeeeeeeeeeeer :D

Haha men men jag längtar redan till nästa sommar och nästa semester..men inser att det är bättre att längta till nästa helg för då kommer min älskling hit.

Mys med goa vänner i mörkret.

Har njutit av en skön kväll tillsammans med min älskade och min kära vän Morgan. Från att ha varit ledig en vecka uppe i härnta så fick man hoppa raka vägen in i verksamheten på det nya schemat. Trodde när jag insåg att jag börja 7.30 att jag skulle vara helt slut 16.30 men icke sa nicke. Det svarta guldet fick mig att ro det i land :P I allt mörker finns det alltid ljus. Jag finner mitt ljus hos de jag har runt om mig och i min tro. Så tillsammans med kära vänner avslutar jag denna dag och tackar Gud att jag fått njuta av ännu en händelrik och allmänt flummig dag;) Ser fram emot hösten.....I know I said it vad e d kanske 4 dar sen jag skrev om kylan o höst o blablabla hahaha men men That's Mandy for ya'! Ska dricka min kopp te o krypa upp i soffan till Scrubs...ooh I do love Monday's ;D (kan hända dock att jag är den enda i världen som gillar måndagar hahahA)

Kyla...

Det är helt sjukt hur saker kan förändras. Helt plötsligt kan allt bara vända. Jag var inte redo för detta...vet aldrig om jag kommer vänja mig vid att det tillslut alltid blir så här...det är officiellt höst. Helt plötsligt kom den från ingenstans. VARFÖR? Jag har njutit av värmen om nätterna men ikväll är det grymt kallt ute. och hela dagen har varit lite kylig. Men men efter regn kommer solsken och efter sommar kommer det höst finns inte så myycket att göra åt saken. Men är det inte lustigt att man aldrig trots att det kommer varje år blir förberedd på att det ska ske? Kylan får mig att bli lite down ibland då jag vet att snart kommer vi inte att se solen lika mycket för att höstmörkret kommer att sätta in. Känns lite skumt. Men men det är så jag känner ikväll. kan nog garantera att ett inlägg om hur mycket jag ääälskar höstens alla vackra färger kommer att komma inom kort ;)tihi det är nog för att jag känner mig själv så väl haha ;) dax att sova innan detta börjar spåra ur =D

RSS 2.0