Kläder..

Fick hem en lapp om att de skulle samla in kläder. La ut fem kassar som har var kvar på samma plats när jag kom hem idag. Om de säger att se ska hämta kläderna bör de inte göra det då????

Jag har lessnat! På det mesta faktiskt när det kommer till kläder.
Jag är trött på min garderob. Nu krävs det en förändring och inte en liten sådan!

Märks att tentaplugg perioden är här då blir det ordning hemma;)


Zuuumbaaa

Okej idag har man då haft sitt första pass som instruktör.

Det kändes...äh börjar från början. Idag var det inbokat att jag och Morgan skulle ha Ruffgan Bootcamp på H2if som är Härnösands studentkårs idrottsförening. Veckan innan vi åkte upp tränade jag och Carro på lite olika låtar som vi arbetat på och jag kände väl att jag kunde damma av korregrafin från förra terminens pass. Men så i måndags trampade jag snett med foten och har tatt det lugnt med den och även odlat en fin förkyldning...suck.

Så idag skrev jag ihop två listor med låtar som jag tycker om och ville ha men sen så insåg jag hur mycket klockan var och skulle till skolan och insåg att 30 låtar passar inte på ett pass som ska vara 1 timme.
Så jag skrev ihop en ny lite flumlista med lite blandat. Och la den vid datorn ihop om att Tomas skulle ha tid att bränna skivan åt mig innan passet. Vilket han gjorde en sån underbar karl :D
När det blev dags för att ha passet började förkyldningen att göra sig påmind och även foten. Stress känslan bubblade inom mig...,men jag fick pressa undan dem och gå ner och köra passet som fanns på skivan. Visst kändes det flummigt och jag glömde bort en massa steg haha men samtidigt så kan jag inte förvänta mig mer när jag inte förberett ordentligt och när det är andra gången i mitt liv som jag håller i ett träningspass. :) Nästa gång kommer att bli så mycket bättre. ska se till att ha listan färdig ett tag innan så att jag inte har en stress faktor i det. Hoppas bara alla hade roligt. Jag tyckte det var roligt att få leda och hoppas att det kommer fler nästa gång :)

8 år igen..

I söndags var jag i kyrkan på förmiddagsmöte. Det var en fantastisk kvinna som predikade nämligen min mamma (maricareid.blogg.se). Predikan handlade om saker och väckte många tankar hos mig: vems saker är det egentligen?

När jag begrundade detta fick jag syn på ett papper som låg framför bänken. Nyfiken som jag är undersökte jag pappret. När jag vände på det fick jag se att det var från Carola. Hon hade varit på besök förra veckan då hon känner min kusins ex Andrew som var hos oss och sjöng.

Helt plötsligt blev jag 8 år igen... Jag kan bara likna känslan som gick genom kroppen till det barnen känner när de träffar musse pigg;)
Jag hade en lapp från min "Disney figur" . Det roliga är att jag har träffat henne förut och då var det inget märkvärdigt men lappen var lite rolig en speciell känsla. Hon hade varit i vår kyrka ( vilket hon har varit förut).

Jag tror det som gjorde det speciellt var att jag hitta lappen en dag då jag var trött. Så det blev lite speciellt :)


Two face

Halva håret är brunt och halva blondt...känns mysigt och lite flummigt.
Det var så otroligt skönt att vara o fixa håret idag :) behövde en liten pick me up :)


Svårt att sluta..

Jag har ett nytt problem... jag var för längesedan en shopoholic till viss del. Jag köpte allt jag ville ha med ett kreditkort och blev chokad när räkningen kom. Men sedan flera år tillbaka har jag lärt mig att kontrollera detta behov att shoppa loss.....till viss del. Jag älskar känslan att gå ut ur en affär med påsar med nya saker i händerna eller när ett paket kommit som man har beställt. haha jag har liiite problem som ni kanske märker´men jag är charmig så det väger upp mitt konstanta shoppande. Men nu har jag funnit en ny lass här i livet. Window-shopping ;) Jag kollar runt på bilar. många fina bilar finns det. Men jag kan ju inte köpa alla och har absolut inte råd att köpa alla men det är så roligt att se på dem och drömma sig bort. Jag har konstaterat att jag inte vill ha en till röd bil då det känns som om det skulle vara att vara otrogen mot RUU. Men drömma kan man alltid göra för att drömma är gratis ;)

http://www.youtube.com/watch?v=bv9CVuNRgCo

Hope

Jag leder en barnkör som kallas Hope. Vi brukar busa flumma skratta och tramsa.
Jag tog ett uppehåll förra våren för studiernas skull och har kört nu förra terminen ocj denna termin.
Vi får se hur det blir till hösten ;)

Men roligt är det och det ger mig sån energi :) jag tycker att det är underbart att åka till kyrkan och se de där små söta ansiktena le mot mig och va redo för o sjunga nån ny rolig låt :)


Väntan

När man är trött är det värsta som finns väntan. Det är jobbigt det är onödigt det är tråkigt det är frustrerande! Just nu väntar jag på fler saker tåget, bilinformation, bröllopet och några fler saker. Jag känner att jag väntar och väntar men inget händer...
Fast så är det inte tåget kommer att komma, bilproblematiken kommer lösas och bröllopet är snart bara ett år bort.
Jag vill bara få allt med Ruu överstökat. Det känns på sätt o vis som om jag förlorat en vän...men det var min första bil och jag investerade så mycke tid i den och har så många minnen med den. Men allt löser sig...undrar bara hur mycke försäkringskassan kommer betala ut. Men men väntan är snart över det är bara bittert att vänta.


RSS 2.0