Månadens färg

Igår var jag hos älskade Dan.
Han hade åsikter om det ena och det andra. Tydligen så anser han att människor kör bil sämre när de pratar i telefon. Att det skulle ske färre olyckor om människor lät bli att messa och prata i telefon medan de kör ;) vad tror du?

Juli färgen blev rosa med lite glitter i topparna. Glittret bidrar till att de inte skavs lika lätt i topparna och det gör att de håller längre ;)


Frustration

Semestern är äntligen här!!! som jag har längtat.
Men allting är inte frid och fröjd.
Det ligger en sista uppgift och släpar som jag vill avsluta innan jag går på full semester.
För två veckor sen fick vi våra betyg för den här terminen. På en utav uppgifterna fick jag 0 poäng. En läsloggs uppgift. Då jag varit på Seminariet och gjort uppgiften efter deras anvisningar förbryllade detta mig. Varför jag? Varför nu? Egentligen är jag väldigt nöjd att det bara är en lite Läsloggs uppgift som måste fixas och inte mitt examensarbete. Allt annat är godkänt och jag  är nöjd med resultaten. Okej kanske inte helt nöjd men det e lugnt. På sista delmomentet gav de mig ett B de påstår att jag inte skrivit om drama workshopen....vilket jag gör vid två tillfällen... Känns halv seriöst att de inte läser igenom ordentligt ens arbete. Borde jag argumentera för att få mitt A? kanske om man e besatt av rätt betyg men nu känner jag mig nöjd  me mitt B B är bättre än F myyycket bättre än F.
Nu till läsloggen!
Jag mejlade läraren som var på semester vecka 25 i söndags fick jag svar från henne att jag borde fått feedback på vad som behöver kompletteras....detta har jag inte fått. På denna uppgift får man noll om man struntat i att gå på semiariet eller ifall läsloggen är bristfällig. Då min hjärna gärna vill ha semester så blev jag oerhört frustrerad av det hela. Jag mejlade henne i måndags angånde att jag itne fått nån feedback och sedan igen i tisdags utan att få svar tillbaka Resten av veckan har jag teror ringt henne på kontoret men hon svarar inte på sin linje. Om man skriver ut att man kommer att vara anträffbar från och med vecka 26 då är man väl ANTRÄFFBAR?????????????????
Så nu kommer jag att ta me mig hoppet och böckerna till Finland och skriva en ny logg och skicka in och be henne rätta den på dagen! Jag vill få de resterande poängen och om det bara har blivit ett fel i systemet och jag egentligen är godkänd ska jag spela på lotto samma dag :D

Semestern

Imorgon börjar den!!!
Tomas rullar in vid 14.15 och sen är det dags för myyyyyys!!!!


Seriösa problem

Tyvärr har jag numera ett beroende...


Förkyld

När jag lägger mig och mina ögon sluter
Andas jag ut
Och min kropp den njuter

Under de senaste månaderna har jag stressat till tusen
Och nu när jag slappnar av kommer förkylningen som gör mig alldeles frusen

Jag vet att det går över
Men det känns ändå onödigt
Som om det är det sista jag behöver

Min kropp känns tung
Samtidigt så finner jag ett lugn

Jag har glömt i all stress och press
Hur det känns att ligga stilla i tristess

Så just nu tackar jag förkylningen
Utan den hade jag inte stannat upp för att andas igen


Zumba baby !!

Dagens outfit samt kvällens att göra lista ;)
.
1. Storstäd när jag skulle sovit
2. Zumba = <3
3. Tvättid

Nya linnet sitter like a smäck ;) = Sweet.
Nästa leverans kommer om en vecka ;)
Ska sy om ett par byxor som blivit för stora måste bara få tag på en symaskin:S


Naglar med bästa Dan

Igår var jag hos Dan och fixade naglarna. Det är alltid lika lärorikt att hälsa på hos Dan. Igår fick jag lära mig att det är skandalöst att folk leker me sina telefoner jämt. En full utläggning av detta kommer imorn ;)

Veckans färg blev denna :


Summer baby!!

Två tentor klara och väntar med spänning på svar angående min ex uppgift+ visionsarbetet:)

Känns så bra :) koreografi är mitt nya fokus! Älskar att dansa och har så mycket som vill ut. Nästa termins zumba pass kommer bli grymma!!!

Nu tickar dagarna ner mot bröllopet känns helt sjukt att Kerstin gifter sig på lördag :) så sjukt roligt :) känner mig halv stressad för brudbuketten som jag ska göra till henne:) men de blir nog bra .


Mys i Gbg

Har haft en helg full me flum, god mat och gott sällskap. Ger helgen i Gbg 10 utav 10:)

Ska kidnappa Cicci tror jag hon e föööööör söt :)


RSS 2.0