Att fånga dagen...




Den här helgen har varit en underbar och spontan helg. Tomas storasyster är här på besök från Australien så vi bokade träff med henne samt Tomas mor i Uppsala. Efter en mysig picknick bestämde vi oss för att följa med dem hem till Gimo...Till min stora förlust insåg jag att min mobil telefon var hemma i stockholm.....jag har aldrig insett hur beroende jag är utav den :S

Efter en härlig sovmorgon så promenerade vi till en av Carinas(Tomas mors) vänner på fika efter det studsa vi förbi hans far på lite mys och prat. Sedan for vi med till Arlanda för att hämta tomas lillasyster. Efter det åkte vi hem för att möta upp Morgan och ta en sväng förbi Dunder och brak. Det var trevligt. Sen åkte jag och Tomas hem och såg på Ella enchanted. Och nu sitter vi och myser framför tv:n tillsammans innan han skall åka hem.

Något jag älskar med våra helger tillsammans är att vi alltid passar på att göra saker. Det kan vara att träffa vänner eller att umgås med varandras familjer. Eller andra saker. Vi ser till att ta tillvara på helgen på bästa möjliga sätt. Vi ser till att fånga dagen. And make each day count. Jag tror att det är viktigt i alla förhållanden att passa på och att fånga de små ögonblicken.

Första veckan tillbaka efter semestern

Det känns skönt att komma tillbaka till sina rutiner. Igår fick jag en härlig överaskning. Min älskling bestämde sig för att komma en dag tidigare bara för att få in mer tid tillsammans.

De senaste 4 eftermiddagarna har jag varit på intensivvecka med The Zumbatwinz. Så sjukt kul och otroligt givande. Känns som om jag skulle kunna dansa zumba varje dag. Imorgon blir det lite mer jobb och sedan blir det att ha fredagsmys med sin älskling <3

24 timmar


De senaste 24 timmarna har varit ganska skumma. Vaknade upp imorse på ännu en ny plats. Igår åkte vi ut till Tomas familjs stuga. Det var riktigt mysigt. Då min telefon hade dålig mottagning var jag inte lika aktivt uppkopplad som jag brukar vara. Så ovetande om vad som pågick i vårat grannland njöt vi av kvällen och god mat. Vi spelade kort och hade det bra. När jag vaknade imorse runt 8 kunde jag inte somna om. Och till min förvåning hade jag full teckning. Glatt började jag surfa på min telefon. Sedan började man se status efter status om det hemska som hänt i Norge. Det är en sann tragedi det som hände igår. Att det finns sådan ondska i världen kan jag inte riktigt förstå. Det är både skrämmande och ofattbart att något sådant skulle hända i Norge som ligger så nära och som är i synnerhet ett så lugnt land. Hela dennna dag har alla de drabbade och deras nära och kära funnits i mina tankar samt i mina böner. Men även i det mörkaste mörkret finns det ett ljus hur mörkt det än må vara. Gud är ljus. Han är mitt ljus i denna mörka värld.

Myser i Gimo.

I morse när jag vaknade hade jag ingen aning om vart jag var...lite obehagligt tills jag inser att jag är i Gimo hos min älskling. Semestern har varit riktigt avkopplande men jag ser framemot att börja jobba på måndag ;) Om vädret håller i sig idag ska vi åka ut till Tomas mammas stuga över helgen men då vädret har en tendens att växla så vet ja inte riktigt hur det blir :) Men men nu blir det långpromenad med min älskling :)

RSS 2.0