Maaaaaaat

Trevlig kväll med mycke mat, djupa diskussioner och många skratt = uuuuunderbart ;)


Vänner

Helgen har varit riktigt bra. I fredags inledde jag helgen med zumba. Lördagen började på samma sätt Carro kom över och vi arbetade på koreografin till vårt zumba pass, det var roligt och inspirerande.
Efter lunch me syrran blev det våfflor hos päronen innan bowling och middag med ett glatt gäng.
Kvällen avslutades hemma hos Linen med tp och vin.
I dag har jag sett på tv, pluggat och chillat hela dagen.

Allt som allt måste jag nämna att jag är så tacksam för de underbara människor som jag har i mitt liv. Är så tacksam för min familj och mina vänner <3


Hej hå!

Galet va ordentlig man vart idag då. Provade en ny diet: köp macka tappa halva på golvet i bilen tricket;) sen så avslutade jag dagen med Zumbaaaa :) finns inget bättre än det så jag är nöjd. Imorgon kommer att bli en rolig dag. Jobba, träna, plugga, städa ;) sånt e kul ;) flummigt värre men kul.

Blåmärkena har börjat lägga sig...tack och lov. Ser lite ut som om jag blivit misshandlad och det har jag inte. Saknar min frihet, min bil, min ruu. Trist att mina vingar blivit klippta mina föräldrar har låtit mig låna bilen under de senaste dagarna. Ska bli intressant att höra vad försäkringsbolaget har att säga angående bilen...väldigt intressant. Men mekaniker trodde inte de skulle bistå pengarna som krävs för o laga den...vilket är hjärtskärande!

Nog för att ruu har bucklor och är sönder skrapad lite här och var och så men 30.000 borde de kunna betala för att fixa min lila juvel...eller?!


..


Zuuumbbaaaaaa Baaaabyyyyyyyyy!

Nu så har man blivit instruktör! Som jag har längtat efter att få bli det. Det har varit en lång väntan men jag fann tillslut en utbildning som passade. Det har varit två intensiv dagar men nu är jag instruktör för basic 1 kommer att ta tvåan när jag har möjlighet. Men det känns så sjukt roligt att jag äntligen gjort 1:an. Nu blir det mer jobb dock. För att nu skall stegen tränas in koreografi tränas in innan man kan ha sin första klass. Det är inte bara att ta certifikatet och köra utan man måste fortsätta arbetet jämt. Och det tänker jag göra. Det är ju så att när man fått en dröm att bli verklighet gäller det att hålla fast vid den och gör den till allt den kan bli.Och det tänker minsann jag göra <3 <3 <3

CRASH!

Är glad över tiden som vi haft i härnta under de senaste 9 dagarna. Det har varit lärorikt intressant och mysigt. Såg fram emot en släktmiddag och mys och det var nära på att det inte blev så..

Under resan hem fick Emelie & jag sladd på bilen. Först flög vi in i höger refug sedan in i vänster bara för att slungas in i höger igen... Man kan lugnt säga att lilla ruu mår inte så bra längre.

Tacksam är jag att Gud var med. De finns de som inte tror men jag vet att han var med oss idag. I min bil på min mittspegel har jag ett guldkors och en wunderbawn på den står det en bibelvers som passade in på det som hände.

"For he shall give his angels charge over thee and keep the in all the ways" Ps 91:11

Och det gjorde han. Jag hann hem till middagen, vi var båda okej. Bilen kanske måste skrotas det beror vad försäkringsbolaget säger.....hoppas inte:( men nu ska jag o mina blåmärken sova.


Zzzzzzzz

Tröttare än tröttast börjades dagen efter att ha bara sovit 6 timmar. Men är det Studentpub så är det. Så himla gött att det kom så många människor igår ;) är tacksam för allt stöd folk visar.
Dagen har varit helt okej lite blandade intryck under dagen som gått men men allt löser sig.
Ikväll blir det Zumba ska bli galet kul...faast tanten som har passet e ju inte den bästa må jag säga meeeen vi lär överleva.
Efter träningen blir det middag med älsklingen <3


Luau!!

Så har denna helg kommit och gått :) jag har haft det jättebra. Igår hade Morgan och jag vår första fest för den här terminen.
Det var folk som kom och gick i olika omgångar men alla verkade ha det trevligt. Jag hade trevligt. När bullret lagt sig och jag tänker tillbaka på gårdagen måste jag le. Jag är så tacksam för mina vänner det gäller alla oavsett var de bor:) men igår kände jag en stor glädje av att våra vänner kom och dansade med oss och sparka igång terminen med oss :)

Imorgon börjar termin 4 ska bli skit kul :) alla kort från luaun är i morgans kamer men två har jag.

Vi gör alltid dekorationerna någon dag innan av diverse material och denna gång fick vi hjälp av josse:)


Vad gör man?

Vad gör man när alla uppgifter är inlämnade och när litteraturen som man har beställt till nästa kurs levereras om en vecka? Chillar, andas och leker!
Imorgon smäller det då är det RUFFGANS LUAU!
Ska bli galet kul att se hur folk klär ut sig för temat. Idag är planen att göra alla dekorationer så de hinner torka lagom tills imorgon. Det brukar gå undan när vi väl sitter i bildsalen och härjar :D
Kommer nog se ut som det brukar göra....många konstiga dekorationer här och var som är anpassade efter temat gjorda i papper. Att göra dekorationer i papper är det bästa då det är lätt att städa undan..hehe
Men men vad gör man när man har gjort allt som "måste göras"? Man leker, man umgås och man tar vara på tiden bort från stressen för att ladda sina batterier.
Nästa vecka drar allt i gång igen men tills dess så tänker jag njuta av att alla måste ligger på is.

B-uppsats godkänd!!

Jag är så sjukt glad! Be-uppsatsen blev godkänd. Terminen är över! Detta skall firas med ett skönt Zumba pass på spegeln ikväll. Ska bli skit kul. Längtat efter att få röra på mig. Efter passet tänker jag laga en god middag åt min karl och tända lite ljus lagom till när han kommer hem :) Känns så mysigt att få dela vardagen tillsammans. Men men skjutsen är snart här så det är nog bäst att jag går ut till gatan.

Ett krossat hjärta

Vaknar helt genom svettig med ett tryck över bröstet.
Ser mig förvirrat runt rummet innan jag inser vart jag är..jag är hos mina föräldrar i gästrummet.
Allt var en dröm,allt var en dröm.

För några år sedan fick jag mitt hjärta krossat och i natt gjorde jag en resa tillbaka till den dagen. Först vill jag nämna att mitt ex och jag var ej rätt för varann och att vi inte är ovänner i dagsläget men vin har dessvärre ingen kontakt heller.

Jag drömde att mitt hjärta blev krossat men att det gick skit snabbt 3 år framåt och att vi sprang på varann nu. Vi hälsade på varandras respektive och gav tillbaka lite saker som blivit lämnade I kaoset. Sen flög jag bakåt i tiden igen till den dagen.

Jag tror mitt undermedvetna ville säga till mig: se hur ditt liv har förändrats, se hur du har förändrats. Han var inte den rätta därför var du tvungen att lappa ihop hjärtat igen innan du träffa den rätta för dig Tomas. :D

Jag är lycklig och står som bevis att krossade hjärtan läker och att ett krossat hjärta kan bidra till att man hittar sin sanna partner. <3


Back on track!

Så var träningen i gång igen. Började dagen med att åka till Friskis på ett härligt pass. Kändes så skönt att få in lite träning på morgonen :) har bestämt mig att jag skall promenera till jobbet så ofta jag kan för avkopplingens skull.

Saken är den att jag är ständigt på språng. Från jobbet till plugg till aktiviteter till måsten här o var... Jag måste andas någonstans och när jag tränar gör ja det :) så... Med ner laddade ljudböcker skall 2012 bli ett promenad år :D

Märks tydligt på status uppdateringar att många har hälsa som sitt nyårslöfte;)
Känns inspirerande o roligt.

För min del kommer 2012 fokuseras på ZUMBA, Friskis träningar och promenader. Lyckades få schemat till våren så nu fyller jag i pass i kalendern som måste göras :D


Tummen upp till 2011

Sjukt att 2012 äntligen kommit ;)
Fick ett trevligt avslut med Goa vänner på 2011 så det tackar jag för. Under 2011 har förlovat mig me tomas, inkasserat 45 hp, börjat driva Studentpub, lärt känna härliga nya människor, tagit farväl till min älskade farfar, fyllt 25, prioriterat mig, tränat och mycket mer.
Svåraste i år var farvälet till farfar. Jag älskade verkligen honom men vi ses en dag igen i himmelen. <3
Roligast var att vi förlovade oss för nu får jag börja planera bröllop :D

Så allt som allt måste jag ge 2011 tummen upp!!! :D


RSS 2.0