Lördag igen.

Börja dagen med att köra HIP HOP ABS. En fantastisk workout dvd som jag bara var tvungen att ha från tv-shop. Köp den!!! Jag blir ständigt mobbad av min familj för att jag föll för tv-shopens erbjudande..*suck* Men dom kommer alla att vara avundsjuka när jag och mina egna hip hop abs är på stranden i sommar...MUHAHAHHAHA Sen så var det bara att duscha och dra ut till killen och sätta igång med målandet. Efter en dags målande (inte för att jag målade lika mycket som jag satt och fikade men men) kommer man hem och ska laga mat så är det bara melodifestivalen på tv, suck. Jag gillar festivalen men har ingen favorit som deltar förutom Markoolio men han åkte ju ut. Var det bara jag som gillade hans fantastiska sång?

TA MIG TILLBAKA....

Jag älskar mitt liv och dom som är del av det. Men jag finner att jag ibland drömmer mig tillbaka till den där tiden då man inte behövde oroa sig för hur mycket telefonräkningen kommer att ligga på den här månaden. Jag gillar att bli äldre, varje år har med sig nya minnen och erfarenheter. Men ibland, ibland önskar jag att jag vaknade upp och kunde skrika åt brorsan att stänga av volymen på tv-spelet, gå ner till köket och äta frukost, lägga mig på soffan och bara vara, komma ner till tvättstugan där mamma redan har tvättat hälften av dom sakerna man behövde tvättade eftersom hon ändå skulle tvätta en mörkmaskin. Låtsas inte som om ni inte vet vilken tid jag egentligen menar....JAG MENAR DEN LATA TIDEN I VÅRA LIV DÄR VÅRA FÖRÄLDRAR VAR DOM SOM VAR ANSVARIGA FÖR ATT SAKER SKEDDE OCH BLEV GJORDA INTE VI....hahahaha

Lägenheten..

Det var ett par här tillsammans med sin lilla bebis och kollade på lägenheten i måndags. Dom var riktigt intresserad och bad mig komma hem till dom på torsdag. I går skulle jag ha åkt till dom vid fem tiden men fick ett sms klockan 14 där det stog: Hej, vi har hittat våran dröm lägenhet, din var jätte fin men lite mindre än den andra. Mvh Shit va irriterande. Dom hade en etage våning i sundbyberg. Mitt stora problem är att jag får förhoppningar, som faller, när resten faller. Hur ska man kunna fokusera på andra saker när man lever i ovisshet om vart man ska ta vägen? Men men köpa eller byta köpa eller byta köpa eller byta köpa eller byta. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Kom på att det var längesen jag skrev..hehe Men jag liksom...ehm... var börjar man..? Jag fick en fantastisk middag på alla hjärtansdag det var jätte gott och som pricken över i:et hade han fixat hem Highschool musical 3.*=) tyvärr så var den inte lika bra som dom andra men men. Helgen har kommit och här sitter jag med ett glas vin, datorn och tv:n på. livat var det. Har en massa arbete att ta tag i men jag har inte orken att ta det ikväll...eller kanske om några glas vin.;)

En ny dag.

På torsdag kommer ett par som vill se på min lägenhet. Deras lägenhet ligger i sundbyberg/hallonbergen. Det är en etage lägenhet på 69 kvm. Kan vara nåt vem vet. Är bara rädd för att jag ska ha blivit så desperat att jag tar vad som helst snart. Igår var en låg dag allt kändes så huller om buller och helt enkelt dåligt. Men idag....idag har jag kören. ååååh så jag älskar att få sjunga. Det är dags att tänka framåt börja ta tag i mitt liv och mitt album. Innan 2009 är slut måste den vara klar. Idag känns allt inte lika tungt och det känns skönt. Jag hatar att vara irriterad och stressad, det påverkar dom som är mig närmast mest. På jobbet är det inga problem där är man och följer sina rutiner med sitt leende dag ut och dag in. Men det är när man slappnar av när man kommit hem som man känner stressen på riktigt. Och det är då den kan visa sig för dom man älskar. hehehe stackars dom. Men men no more drama, no more stress. Allting kommer att lösa sig. Hoppas ni får en lika bra dag som jag tänker ha.=)

Processen...

Idag är jag trött... Trött på denna process jag lever i. Jag vet inte vart jag kommer att bo. Jag vet inte när jag kommer att flytta. Jag vet inte när var eller hur... Ser ingen vits i att börja packa ihop lägenheten. Jag menar det kanske tar några veckor eller några månader. Jag har hållt på i 2 och en halv månad nu. Ser inte upp eller ner. Jag vill få ett lugn, vill kunna andas ut. Vill känna att jag är på väg inte att jag står stilla. *SUCK*

Lägenhets letande...

Jag har varit på jakt efter en ny lägenhet sen i höstas.
Jag har velat fram och tillbaka mellan att köpa och att byta den jag har nu.

Det frustrerande med min situation är att jag hållt på sen i slutet av november och känner mer och mer att jag behöver byta omgivning.

Jag vet att det finns många därute som skulle vara glada bara dom hade en lägenhet och det är jag inte bara glad utan även tacksam.
Känner bara att det tar sån otrolig tid.

och i helgen ska vi spendera ute i hans lägenhet och måla. och det klart man gör det för sin kille men samtigt blir man lite frustrerad.

Varför måste det ta sån otrolig tid. Jag hatar att inte veta vart jag ska flytta. Jag hatar att jag blir så irriterad.
Jag älskar att han stötar mig och finns där.

Igår var jag och kollade på en lägenhet i Solna. Den låg lite bakom järvakrog med fönster + balkong mot E18 och då menar jag inte så där 100meter bort utan att nedanför balkongen går E18. En 3:a hyran låg på 4300 idag betalar jag 6851 för min som är en 3:a.
Tanken slog mig när jag hade mitt påklistrade leende på:
Vill jag ha den här eller överväger jag endast att ta denna eftersom att det har tagit sån otrolig tid att hitta en lägenhet?

Jag har beslutat att tacka nej till lägenheten. Det är för mycket jobb. Förhoppningsvis finns lägenhet för mig därute nånstans.


Det blir bättre och bättre dag för dag...

Sjung Haleluja det blir bättre och bättre dag för dag synes vägen stund om lång så stäm upp en jubelsång sjung ja sjung haleluja..

Den understryckta biten vet inte om man stavar eller sjunger så men så sjunger jag där...hahahaha
Kommer ni ihåg den sången mina kära fredaxare...härliga tider.

Jag älskade fredax tiden. Var en härlig grupp människor som samlades på fredagar och lördagar bara för att det var så kul att vara med varann.

I veckorna träffades vi alltid på Mcdonalds i Sollentuna centrum. Good times.
Däremot mjukglass och pommes näää känner inte samma sak för det som jag gjorde då.=)

Gula villan...wow vilka minnen.
Spelade ingen roll ifall vi var hemma hos nån, i kyrkan eller bara ute på byggden, vart vi än gick var vi alltid ett gäng på 12 personer minst. härligt härligt härliga tider.


Vilket stöd.


Igår mådde jag pyton och var tvungen att åka hem från jobbet vilket var tur för att jag hade inte velat bli magsjuk där.
Mina kollegor var otroligt omtänksamma och skickade hem mig när dom märkte att jag inte mådde bra.
Fick även lite trevliga uppigande sms med små hälsningar om att jag skulle krya på mig.

Sen så var min familj underbar.
Jag mådde värre och värre när jag körde från jobbet och kände att bilvägen till Hägersten skulle nog bli annat än trevlig  om jag inte stannade till nånstans och sov några timmar.
Jag åkte hem till Edsviken la mig på soffan o somnade, pappa väckte mig en timma senare och berättade att han hade bäddat i ordning i deras sovrum för mig. (snacka om att man kände sig som 7 år igen) 
Jag såg på film och blev omhändertagen och det var riktigt mysigt, när kvällen närmade sig bäddade han i ordningen en extra säng i mitt gammla rum. Jag hade inte orken att sitta bakom ratten hela vägen hem.

När jag vaknade gick jag ner och la mig på deras säng igen med min lillebror Tim vi såg på film tillsammans och hade en jätte mysig dag.

Men nu är jag hemma igen i hägersten.
Ganska skönt det med att bara vara själv.

Jag ställde frågan om ifall jag skulle bli av med bloggen eller inte.
Jag tackar Petra och Carro för sitt stöd då jag tror det ligger mycket i det Carro sa om sin Björn.
Han får helt enkelt acceptera det.hahahahhaa
+ att det finns en hel del saker som man inte skriver sånt som man inte heller håller hemliga men som är privata, eller är det bara jag som känner så?


Ska jag avskaffade på en gång?

Killen tycker att det är idiotiskt av mig att skaffa en blogg.

Gumman alla har bloggar nuförtiden ska du ha en för att det är trendigt eller?
Då förklarade jag att det kan va lite kul att ha den som lite av en dagbok online eller ett sätt att ge lite info till ens vänner online om vad som pågår i ens liv.
Hans svar på det var:
Jag ser inte meningen i att ha en dagbok online som vem som helst kan läsa. Vad finner dom är intressant av att höra att du inte kan väcka mig eller e trött eller vad det nu är. Om du vill göra det gör det men man kan ju lika gärna plocka upp telefonen.

Jag vet inte har han rätt eller inte.
Det allra privata i mitt liv vill jag nog hålla för mig själv.. men är det nåt fel i att bara tycka om att skriva?
Och att tycka om att läsa hur ens vänner uttrycker sig om sin vardag?
Om sina tankar?
Jag vet faktiskt inte, vad tycker du?


Trött tröttare tröttast.

Just nu har jag fullt upp.
Igår var det min kusins födelsedag vi firade till klockan 9 ( hon fyllde även 9) sen var det bara att åka hem till mamma och pappa för att se på superbowl inspelningen som dom hade gjort  natten innan. Go Stealers.=)

Kom till sängs kanske vid 12 och upp nästa dag kvart i sju.
Sen så klistrade man på glada ansiktet och åkte till jobbet.

Slutade jobba 4 det var då det blev intressant. Började åka från jobbet och ser en person stå med en resväska och tänkte:
Karin har typ en sån väska....shit det är Karin.
 
Slutade med att vi åkte till Stinsen och mötte upp min syster och Tine istället för att hon åkte hem till örebro.
Sen så började klockan närma sig sju....då börjar kören jag är med i : Sjung i Sollentuna.
Vi började åka mot kyrkan då ringde hennes syster körledaren, det va fel på tågen så hon hade lyckats ta sig till kista och väntade nu på en buss mot sollentuna.

Som den snälla körmedlem som jag är lät jag henne ta bussen...nä vi åkte och hämtade henne och kom till kyrkan ungefär 20 min innan kören började.

Jag förstår inte hur det kommer sig att man kan bli så glad av att vara på en körlektion.
Det är så härligt att få sjunga och spendera tid med sin moster och bara va.

Den stora frågan är varför jobbar jag inom förskolan då det är att sjunga och framträda som jag brinner för?


Måndag morgon.

Så var det måndag igen.
Dags för en ny vecka.

*SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUCK.*

Sov knappt i natt på grund av telefonsamtal och mysko drömmar.
Idag är det släktkalas pga att min lilla söta rara kusin fyller 9 år, åren bara går.

Efter några koppar kaffe ska nog denna dag bli bra den med =)


Att väcka ett miffo.

När man äntligen har en lugn och skön söndagsmorgon tillsammans all stress från gårdagen är över och jag kan andas ut.
Då väljer han att sitta uppe halva natten och leka med datorn klockan är 13.00 och vad gör han jo han sover....IDIOT!

Det finns andra saker man kan göra på en söndag tex äta frukost med sin sötnos eller gå på den lägenhetsvisningen som hon ville gå på som börjar 14.00.

Men can't live with them can't live without them.

Vad är en blogg?

Jag ställde frågan till en god vän, Carolina, som sa att en blogg är som en dagbok fast online.
Så varför inte prova tänlkte jag....

Soul Night

För ungefär ett år sen åkte jag i min bil och lyssnade på lite old school soul och då kände jag att det skulle vara kul att göra en kväll me bara old school music.

Jag försökte dra igång det till den 8 november efter att jag fått tag i några få som verkade halvt intresserade.
Sedan kände jag nää..vi skjuter upp det till januari.

Så var det Januari och det var dags att se om det fanns ett intresse hos de musiker jag kände.
Och det fanns det. Vi repade i måndags igenom allt och sedan träffades vi igår på lördagen för att repa.

Allt gick inte lika smidigt som jag hade hoppats det blev lite strul med ljudet och det var lite för dämpat ljus där musikerna hade sina noter.

Men det kom folk en massa folk.
Jag tror att man själv blir så insnöad och vet vart musikerna spelade fel eller där jag sjöng fel och blir stressad över det medans dom som satt o lyssnade inte märkte det lika tydligt...förhoppningsvis.^=)

Det var kul att min familj kom, Petra och Leah kom, Caroline och Veronica kom,Bobby kom och att så många andra kom.
Det var en skön kväll och visst har man lärt sig mycket till nästa gång..,det kommer definitivt att bli en nästa gång=)
 


RSS 2.0